Werkwijze

Met uwpensioenanalyse.nl bent u in plaats van zo'n vier uur nog maar één uur bezig met pensioenadvies. Dat betekent dat u vier keer meer klanten kunt bedienen.

Hoe werkt het?

U inventariseert de persoonlijke gegevens van een klant aan de hand van onze wegwijzer, u logt in op het beveiligde gedeelte van de website en voert gegevens in. Binnen vijf minuten berekent onze software razendsnel een objectief pensioenadvies. Dit krijgt u direct per e-mail toegestuurd en kunt u vervolgens uitprinten of mailen naar uw klant.

Per klant ontvangt u een twintig pagina tellend rapport waarin de persoonlijke situatie van de klant helder gepresenteerd wordt aan de hand van grafieken, berekeningen en algemene uitleg over pensioen. U hoeft werkelijk helemaal niets meer aan dit rapport te doen. Op het rapport staan bovendien uw kantoorgegevens.

De analyse geeft u en uw klant inzicht in de persoonlijke pensioensituatie èn adviseert in het oplossen van eventuele tekorten. Naast het berekenen van de tekorten van het ouderdoms-, nabestaanden- en pré-pensioen, voorzien wij ook in een berekening van de benodigde lijfrente- en overlijdensrisicokapitalen.

We geven tevens een spaar-indicatie af waarbij we rechtstreeks gebruik maken van de software van verschillende aanbieders, zodat u altijd over actuele gegevens beschikt. De spaar-indicatie wordt berekend aan de hand van gelijke uitgangspunten. Zo komt altijd de voordeligste aanbieder naar voren. Daarnaast kiest u natuurlijk zelf voor de kwaliteit, en de mogelijkheden van de producten van deze aanbieders.

Voor een voorbeeld van de pensioensoftware kijkt u op onze demoversie. Deze demoversie geeft u inzicht in de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van onze software. Uiteraard is het niet mogelijk om een pensioenanalyse te genereren met deze versie.

U kunt geheel vrijblijvend een informatiepakket ontvangen.